Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Intodeauna alaturi de tine !

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banner RollUp Luxury 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

355 lei Lei
Brand
ASG
Cod produs
ASG100
Out Of stock
Descriere
RollUp Banner Luxury 100

Standul RollUp Banner Luxury 100 este un sistem de afisaj portabil pentru interior care atrage atentia vizitatorilor prin stabilitate si eleganta.

Sistemul rollup luxury este caracterizat printr-un design deosebit, aluminiu mai gros, o constructie mai solida pentru o rezistenta sporita, o baza mai lata care inlocuieste picioarele pliabile, capace laterale cromate si picioruse de reglare pe verticala pentru o buna adaptabilitate pe diferite suprafete. Acest sistem de afisaj este un suport excelent pentru comunicarea informatiilor despre companie, sigla, brand, slogan, produse, etc. la expozitii, evenimente, prezentari, magazine, hoteluri, sali de asteptare, hypermarket-uri, farmacii, etc.

Sistemul Rollup Luxury are dimensiunile 100x200cm si este format din: o caseta din aluminiu care contine printul personalizat si pretensionat, o baza lata, o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata si o geanta textila. Printul are culori vii, este realizat la o rezolutie de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultima generatie, folosind cerneluri ecologice, fara miros sau solventi si este rezistent la umiditate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura